SV Venray maakt zich op voor derby | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Archieffoto duel  Venray en Wittenhorst.
Archieffoto duel Venray en Wittenhorst. (Archieffoto Peel en Maas)

SV Venray maakt zich op voor derby

  Sport

De voetballers van SV Venray maken zich op voor de derby tegen Wittenhorst uit Horst. De aftrap van het duel in de eerste klasse D is zaterdag om 19.00 uur op sportpark De Wieën in Venray.

Venray gaat tegen de buurman uit Horst op zoek naar de eerste punten van het seizoen. Het elftal van Frans Koenen begon deze jaargang met nederlagen tegen Deurne (2-3) en BSV Limburgia (0-1). Venray staat na twee wedstrijden twaalfde. De ploeg houdt De Ster en hekkensluiter SSS'18 op doelsaldo onder zich. Wittenhorst is niet veel beter aan het seizoen begonnen. De ploeg pakte afgelopen zondag op eigen veld tegen Wilhelmina'08 het eerste punt: 1-1. Een week eerder werd er met 4-3 verloren op bezoek bij Chevremont. Wittenhorst staat elfde. Het duel staat zaterdagavond onder leiding van scheidsrechter Jan Tempelaar.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten