Tweede plaats Brittt Jans-Beken op EK | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Britt Jans-Beken.
Britt Jans-Beken. (Foto: Erna Jans-Beken Kroon)

Tweede plaats Brittt Jans-Beken op EK

  Sport

Britt Jans-Beken (Wanssum) heeft de tweede plaats behaald in het eindklassement van het EK (IMBA) motorcross in de damesklasse.

Tijdens de laatste wedstrijd in het Zwitserse Amriswil eindigde Jans-Beken op de derde plaats in het dagklassement. Met dit resultaat was zij de beste 125cc 2-takt rijdster van het seizoen. Amber Simons (Well) kende een slechte dag. Simons kwam in de eerste manche ten val en kwam de rest van de dag niet meer in actie. Hierdoor viel zij in de eindstand terug van een derde naar de zesde plaats. Mede door de goede resultaten van Jans-Beken en Simons eindigde Nederland op de eerste plaats in het landenklassement.

Donderdag meer informatie en uitslagen in nieuwsblad Peel en Maas.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten