Mike Teunissen naar WK wielrennen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Mike Teunissen op het podium als winnaar van Daags na de Tour 2019.
Mike Teunissen op het podium als winnaar van Daags na de Tour 2019. (Foto: Bas Delhij)

Mike Teunissen naar WK wielrennen

  Sport

Mike Teunissen uit Ysselsteyn is door bondscoach Koos Moerenhout  geselecteerd voor het WK wielrennen in Yorkshire in het Verenigd Koninkrijk.

De selectie rondom kopman Mathieu van der Poel bestaat verder uit Niki Terpstra, Bauke Mollema, Dylan van Baarle, Sebastian Langeveld, Jos van Emden en Pieter Weening.  De wegwedstrijd over 285 kilometer wordt verreden op zondag 29 september. 

Teunissen schreef tijdens de afgelopen Ronde van Frankrijk geschiedenis door als eerste Nederlander sinds Erik Breukink in 1989 weer eens in het geel te rijden. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten