Zevende plek Jules Deenen in Cuijk | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Jules Deenen (Wanssum) in actie tijdens wedstrijden in Cuijk.
Jules Deenen (Wanssum) in actie tijdens wedstrijden in Cuijk. (Foto: Maycel de Bruijn)

Zevende plek Jules Deenen in Cuijk

  Sport

Tijdens de prestigieuze twaalf uur durende quadcross in Point de Vaux heeft Joe Maessen uit Ysselsteyn samen met Mike van Grinsven uit Heesch en Kevin Saar uit Est de twaalfde plaats behaald.

Ricardo Phoelich (Maashees) eindigde samen met Ruben van Lith (Uden) en Bart Steenbergen (Frederiksoord) tijdens deze wedstrijd op de zestiende plaats. Johan Gommans (Oirlo) en Lianne Giesbertz (Oirlo) reden in de Franse stad een vier uur durende quadcross en eindigden tijdens dit spektakel op een vijfde plaats. Bij wedstrijden van de Motorsport Organisatie Nederland in Cuijk werd het beste resultaat behaald door Jules Deenen (Wanssum). Hij eindigde op de zevende plaats in de klasse MX open nationalen.

Alle uitslagen en meer informatie donderdag in nieuwsblad Peel en Maas.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten