Spandoeken Mike Teunissen in gele trui ontvreemd | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Mike Teunissen fietst vrijdag tijdens de BinckBank Tour een thuiswedstrijd in Venray.
Mike Teunissen fietst vrijdag tijdens de BinckBank Tour een thuiswedstrijd in Venray. (Foto: Bram Berkien / Team Jumbo Visma)

Spandoeken Mike Teunissen in gele trui ontvreemd

  Sport

Is het een collector's item? Toeval? Of is er sprake van vandalisme? Feit is wel dat de voorbije dagen op meerdere plaatsen in Venray de spandoeken van de BinckBank Tour met daarop de afbeelding van de Ysselsteynse wielrenner Mike Teunissen in de gele trui van de Tour de France zijn ontvreemd.

"We hangen al drie jaar de spandoeken op vaak dezelfde locaties op", vertelt Maurice Ambaum, voorzitter van Stichting Wielerpromotie Venray. "Dat is altijd goed gegaan. Maar dit jaar zien we dat verschillende spandoeken met de afbeelding van Mike zijn verdwenen. De doeken met de afbeelding van Wout Poels en de sprinters hangen nog, maar die van Mike in de gele trui zijn op veel locaties weg. Dat kan geen toeval zijn."

Ambaum roept degenen die de spandoeken hebben ontvreemd op om vrijdag, als de BinckBank Tour finisht in Venray, voor een 'tijdelijke terugkeer' van de doeken langs de lokale omloop door Leunen, Castenray, Oirlo, Oostrum en Venray te zorgen. "Zou mooi zijn als ze voor één dag spijt hebben van hun actie." 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten