Internationaal succes voor Jans-Beken en Simons | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Podium EK-wedstrijd Weerst (België) met op de tweede plaats Britt Jans-Beken en op de derde stek Amber Simons.

Foto gemaakt door: Mike Mazout
Podium EK-wedstrijd Weerst (België) met op de tweede plaats Britt Jans-Beken en op de derde stek Amber Simons. Foto gemaakt door: Mike Mazout (Foto: Mike Mazout)

Internationaal succes voor Jans-Beken en Simons

  Sport

Waar de meeste motorcrossers inmiddels al twee weken in de zomerstop zitten,  ging het internationale seizoen voor onder meer Britt Jans-Beken (Wanssum) en Amber Simons (Well) nog twee weken door.

Bij het WK voor dames in het Tsjechische Loket kwamen Jans-Beken en Simons (Well) in actie. Jans-Beken eindigde op het WK met een 23ste en 21ste plaats net buiten de punten. Simons wist met een 31ste en 18de plaats drie WK-punten te grijpen. Afgelopen weekend kwamen beide dames opnieuw in actie. In het Belgische Weerst stond de tweede ronde voor het Europees kampioenschap (IMBA) op het programma. Beide dames wisten tijdens deze wedstrijd het podium te behalen. Jans-Beken reed met een derde en twee tweede plaatsen in de manches naar de tweede plaats in het dagklassement. Simons mocht als derde plaatsnemen op het podium met een vijfde, derde en vierde plaats in de manches.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten