Joe Maessen behaalde de dagzege bij de quads inters.
Joe Maessen behaalde de dagzege bij de quads inters. Foto: Maycel de Bruijn

Dagzege Joe Maessen

Op Hemelvaartsdag behaalde motorcrosser Joe Maessen uit Ysselsteyn de dagzege bij de quads inters (MON) in Deurne.

Maessen wist beide manches winnend af te sluiten. Hij werd op het podium vergezeld door Ricardo Phoelich (Maashees), die met twee keer een tweede plaats in de manches ook tweede werd in het dagklassement. Jules Deenen (Wanssum) behaalde het podium bij de MX open nationalen (MON). Met twee derde plaatsen in de manches werd hij ook derde in het dagklassement. Op zondag reed Kevin Simons (Well) naar de derde plaats tijdens een wedstrijd om het ONK 125cc (KNMV) in Gemert. In de manches kwam hij op een derde en zevende plaats over de finishlijn.

In Den Dungen behaalde Diego Hanen (Venray) opnieuw een podiumplaats. Met twee tweede plaatsen in de manches scoorde hij ook een tweede plaats in het dagklassement. In Venlo was Amber Simons oppermachtig in de damesklasse. Met een voorsprong van van 1 minuut 5 seconden en 50 seconden won zij beide manches.

Donderdag in Peel en Maas alle uitslagen.

Foto beneden: Jules Deenen behaalde het podium bij de MX open nationalen in Deurne. Foto: Maycel de Bruijn.