Testloop Start to Run op herhaling | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
De deelnemers samen op de foto.
De deelnemers samen op de foto.

Testloop Start to Run op herhaling

  Sport

De afsluiting van de cursus Start to Run: de finishloop is gehouden. Na een loopcursus van zeven weken sloten de deelnemers af met de finishloop van twintig minuten. Alle deelnemers zijn geslaagd voor de test.

Yakult Start to Run is een programma van de Atletiek Unie waarmee onervaren lopers de eerste ervaringen met hardlopen kunnen opdoen. ATV Venray verzorgt de cursus. De cursisten gaan door met hardlopen bij ATV. Onder leiding van ervaren trainers bouwen ze verder aan hun conditie en de techniek van het hardlopen. In september gaat een nieuwe cursus Start to Run: beginnen met hardlopen van start.

Meer weten over ATV of beginnen met hardlopen? Stuur dan een e-mail naar lopersgroep@atvvenray.nl of neem contact op met André Jansen via telefoon 06-27113413.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten