Afscheidsduel voor Freek Thoone | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
 Freek Thoone in actie als voetballer van SV Venray. Foto: archief Peel en Maas.
Freek Thoone in actie als voetballer van SV Venray. Foto: archief Peel en Maas. ( )

Afscheidsduel voor Freek Thoone

  Sport

Freek Thoone (33) hangt na afloop van dit seizoen zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Bij hoofdklasser AWC, de huidige club van de aanvaller uit Leunen, krijgt hij op vrijdag 31 mei een afscheidswedstrijd. "Een heel erg mooi gebaar van de club", zegt de doelpuntenmaker enthousiast.

Thoone is pas bezig aan zijn tweede seizoen bij de Wijchense club en krijgt nu dus al een groots afscheid. "Dat ze dat nu al willen organiseren, wil denk ik toch wel zeggen dat ik trots mag zijn op mijn voetballoopbaan", zegt de oud-speler van achtereenvolgens Leunen, SV Venray en Achilles'29.

Voor zijn laatste wedstrijd mag Thoone zelf een team samenstellen. Zijn ploeg neemt het dan op tegen het eerste team van AWC. De aftrap van het feestelijke duel is om 19.00 uur op het sportpark van AWC aan de De Wychert 1 in Wijchen. Volgend seizoen begint Thoone bij vijfdeklasser Leunen aan zijn eerste klus als hoofdtrainer.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten