Paasraces 22 april op Raceway Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Raceway Venray maakt zich weer op voor de Paasraces, op maandag 22 april.
Raceway Venray maakt zich weer op voor de Paasraces, op maandag 22 april.

Paasraces 22 april op Raceway Venray

  Sport

Op Raceway Venray worden maandag 22 april weer de traditionele Paasraces gehouden. 

Een racedag met een goed gevuld programma, waarbij de bekende klassen te zien zijn: Stockcar F1, Stockcar F2, Stockcar F2 Junioren en LMV8. Als gastklasse zijn de 2ltr Hotrod aanwezig om de baan van de andere kant te bekijken. De coureurs in deze klasse rijden, in tegenstelling tot de andere klassen, hun races rechtsom. Voor het eerst in de geschiedenis komen ook de Stockcar F2 en de Stockcar F2 junioren, die normaal gesproken op gravel/dirt rijden, naar Raceway Venray om op het circuit in Ysselsteyn te strijden tijdens hun qualifier voor de Supercup.

De poorten gaan op maandag 22 april om 08.00 uur open, waarna om 9.00 uur de eerste vrije trainingen beginnen. Het wedstrijdprogramma begint om 11.00 uur met de Ukke Pukke-race.

Meer informatie is te vinden op de website www.racewayvenray.com.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten