Mike Teunissen zevende in Parijs-Roubaix | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Mike Teunissen reed naar de zevende plaats in Parijs-Roubaix. Foto: Bram Berkien / Team Jumbo Visma
Mike Teunissen reed naar de zevende plaats in Parijs-Roubaix. Foto: Bram Berkien / Team Jumbo Visma

Mike Teunissen zevende in Parijs-Roubaix

  Sport

Philippe Gilbert heeft Parijs-Roubaix 2019 op zijn naam geschreven. De Belgische renner van Deceuninck-Quick-Step klopte zondagmiddag op de piste van het Vélodrome André Pétrieux in Roubaix zijn medevluchter Nils Politt uit Duitsland. Het podium werd gecompleteerd door de Belg Yves Lampaert, ploeggenoot van Gilbert, die in de slotfase wegreed bij de volledig moegestreden Slowaakse wereldkampioen Peter Sagan en zijn landgenoot Sep Vanmarcke. 

Mike Teunissen uit Ysselsteyn eindigde vlak achter Florian Senechal als tweede in de achtervolgende groep, als zevende, op 47 seconden van de winnaar. 

 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten