Britt Jans-Beken oppermachtig | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Britt Jans-Beken was oppermachtig in de damesklasse (MON). Foto: Maycel de Bruijn.
Britt Jans-Beken was oppermachtig in de damesklasse (MON). Foto: Maycel de Bruijn.

Britt Jans-Beken oppermachtig

  Sport

Britt Jans-Beken heeft tijdens de eerste wedstrijd voor het NK dames de dagzege gegrepen.

De Wanssumse was in Overloon in beide manches oppermachtig en won beide manchezeges met grote voorsprong. Kimberly van der Aa (Leunen) maakte met de vierde plaats een mooi debuut in deze klasse. Diego Hanen (Venray) behaalde het podium bij de quads standaard. Met een derde en tweede plaats in de manches werd hij tevens tweede in het dagklassement.

Tijdens Het ONK quads masters in het Belgische Lommel pakte Joe Maessen (Ysselsteyn) de tweede plaats. Maessen reed een sterke wedstrijd, maar moest wederom zijn meerdere erkennen in Mike van Grinsven (Heesch).

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas alle uitslagen.

Foto beneden: Joe Maessen in actie. Foto: Maycel de Bruijn.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten