Logo peelenmaasvenray.nl
Myrthe Moorrees uit Venray. Foto: Rikus ten Brücke
Myrthe Moorrees uit Venray. Foto: Rikus ten Brücke

Moorrees scoort voor FC Twente

  Sport

De voetbalsters van FC Twente wonnen vrijdagavond in de eredivisie, mede door een laat doelpunt van Myrthe Moorrees (23) uit Venray, met 1-3 van Excelsior Barendrecht.

De ploeg van Moorrees had in de eerste helft het betere van spel, maar verzuimde de score te openen. Op slag van rust deed de thuisploeg dit wel via Eline Koster, waardoor de Enschedese dames met een achterstand gingen rusten. In de tweede helft stelde FC Twente orde op zaken via een treffer van Jassina Blom en doelpunten van Myrthe Moorrees, die in de 86ste minuut scoorde uit een vrije trap, en Renate Jansen: 1-3. FC Twente staat momenteel derde op de ranglijst, met elf punten uit zeven duels.  PSV en Ajax delen de koppositie, met twaalf punten uit respectievelijk vijf en zes wedstrijden. Moorrees hoopt met de Tukkers de landstitel te winnen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten