De derde editie van Mud Cross Wanssum vindt plaats op zondag 3 juni.
De derde editie van Mud Cross Wanssum vindt plaats op zondag 3 juni.

Mud Cross Wanssum klaar voor derde editie

Sport

Mud Cross Wanssum is helemaal klaar voor de derde editie op zondag 3 juni. De obstakelrun op en rond sportpark De Meulebèèk gaat het na twee succesvolle edities net iets anders aanpakken.

Qua parcours zullen er dit jaar niet veel grote veranderingen zijn, gezien de positieve reacties na de editie van 2017. Toen verschenen er ruim 250 deelnemers aan de start in Wanssum. Deelnemers kunnen zich opgeven voor de categorie tot en met twaalf jaar en voor de categorie dertien jaar en ouder. De senioren kunnen een ronde van 5,7 kilometer één, twee of drie keer afleggen. Hoeveel rondes de deelnemers rennen, kunnen ze tijdens de obstakelrun zelf bepalen.

Zoals elk jaar zullen er wel enkele nieuwe obstakels in het parcours worden opgenomen, maar de organisatie hoopt de grootste vooruitgang te boeken op het gebied van sfeer en uitstraling. Zo zal er tijdens en na de obstakelrun een dj zijn en er zal ook meer aandacht zijn voor de aankleding van het evenement voor net een stukje meer beleving. Bovendien kunnen deelnemers voor het eerst een T-shirt bestellen als ze zich inschrijven.

Aanmelden voor de derde editie van Mud Cross Wanssum op zondag 3 juni kan via www.mudcrosswanssum.nl, waarop ook alle informatie over het evenement te vinden is.

Uit de krant