Logo peelenmaasvenray.nl
Myrthe Moorrees werd uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar 2017 in Venray. Foto: Rikus ten Brücke.
Myrthe Moorrees werd uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar 2017 in Venray. Foto: Rikus ten Brücke.

René en Myrthe Venrays beste sporters

  Sport

Biljarter René Dericks en voetbalster Myrthe Moorrees zijn maandagavond in Zaal Zeven van Asteria uitgeroepen tot sportman en sportvrouw van het jaar 2017 Venray.

Bij de ploegen ging de titel naar de voetballers van Ysselsteyn. De overige winnaars zijn Demi Boom (talent), Ifeanyi Oguejiofor (sporter met een beperking), Baas van Venray (breedtesportprijs), Ruud Jenneskens (trainer-coach) en Kees Spitters (vrijwilliger). Verona van de Leur, voormalig topturnster, Nederlandse sportvrouw van het jaar en tegenwoordig onderneemster in de erotische industrie, was de hoofdgast van de Venrayse Sportgala College Tour. Ze werd door presentator Leon Aarts en het publiek uitgebreid geïnterviewd.

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas en vrijdagavond op Peel en Maas TV een uitgebreid verslag van het Peel en Maas TV Sportgala Venray. De uitzending begint om 19.00 uur en wordt herhaald tot en met zaterdagavond 18.00 uur. 

Foto's Rikus ten Brücke. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten