Verona van de Leur is maandag te gast bij het Peel en Maas TV Sportgala Venray.
Verona van de Leur is maandag te gast bij het Peel en Maas TV Sportgala Venray.

Sportgala Venray: stemmen van start

Sport

De kaartverkoop van het 21ste Peel en Maas TV Sportgala Venray op maandag 18 december 2017 is in volle gang. Een kaartje voor het sportgala kost 6.50 euro. In dat bedrag is ook 1 consumptie opgenomen. Hoofdgast is Verona van de Leur. De voormalige topturnster en Nederlandse sportvrouw van het jaar maakt de laatste jaren carrière als onderneemster in de erotische industrie. Stemmen op de genomineerden kan van donderdag 14 december 19.00 uur tot zondag 17 december 19.00 uur via www.sportforumvenray.nl.

De kaarten zijn te koop bij VVV Venray (Monseigneur Goumansplein 1 in Venray), Van den Munckhof (Keizersveld 19 in Venray) en Kwalitaria Forest (Jan Poelsweg 12 in Ysselsteyn). Van donderdag 14 tot en met zondag 17 december kan worden gestemd op de genomineerden.

Voor de titel sportman van het jaar 2017 zijn genomineerd: de wielrenners Wout Poels en Mike Teunissen, biljarter René Dericks en Jos Ploegmakers (bankdrukken). Voetbalster Myrthe Moorrees, zwemster Lisa Dreesens en handbalster Harma van Kreij maken uit wie sportvrouw van 2017 van Venray wordt.

Er zijn drie genomineerden voor de titel sportploeg: de voetballers van Ysselsteyn, de handbalsters van Manual en de korfbalsters van de Peelkorf. Volleybalster Dagmar Boom, atlete Demi Boom, amazone Charlotte Kuijpers, Quinn Gerlach (muah thai), motorcrosser Britt Jans-Beken en tafeltennisster Emma van der Zanden strijden om de titel sporttalent van het jaar.

De strijd om de titel sporter met een beperking is dit jaar een volledig judofeest: Ifeanyi Oguejiofor, Jasper Holtackers en Jurgen van der Heijden. Voor de breedtesportprijs van de gemeente Venray komen in aanmerking: TWC Oostrum, Baas van Venray en wandelvoetbal. Voor de categorie trainer en vrijwilliger zijn geen genomineerden, die wijst de jury zelf meteen aan.


Uit de krant