Wie wil er samen met Co Stompé darten tijdens koppeltoernooi in Asteria?
Wie wil er samen met Co Stompé darten tijdens koppeltoernooi in Asteria?

Darten met Co Stompé?

Sport

Het dartjaar 2018 in Venray begint op vrijdag 5 en zaterdag 6 januari met het Asteria Nieuwjaars-darttoernooi. Voor het eerst telt het toernooi twee speeldagen en vindt er op de vrijdagavond een koppeltoernooi plaats.

Voor het koppeltoernooi in Asteria is de populaire darter Co Stompé nog op zoek naar een maat. Darters die met Stompé een team willen vormen, kunnen deelnemen aan de deel- en likeactie van het toernooi op de Facebookpagina van Hotel Asteria. De winnaar van de actie wordt de partner van Stompé tijdens het Asteria-koppeltoernooi, dat op vrijdagavond om 19.00 uur begint. Het winnende koppel wint, naast twintig consumptiebonnen en een vrije inschrijving voor het singlestoernooi een dag later, gezamenlijk een bedrag van 100 euro. De nummers twee ontvangen samen tien consumptiebonnen en 50 euro. Het inschrijfgeld per koppel bedraagt 15 euro. Inschrijven kan op de dag zelf tot 18.30 uur en de zaal gaat open om 17.00 uur. Een dag later staat het individuele toernooi op het programma.

Naast Stompé nemen ook de regionale toppers Jerry Hendriks en Nico Thissen weer deel aan dit toernooi. Voor de winnaar van de finale ligt een bedrag van 750 euro klaar en de nummer twee gaat met 350 euro naar huis. De beste acht van zowel de winnaars- als de verliezersronde vallen in de prijzen. Bij minimaal acht vrouwelijke aanmeldingen wordt ook dit keer een damesronde op touw gezet. De wedstrijd start om 12.30 uur, inschrijven kan op de dag zelf tot 11.30 uur. De zaal gaat open om 10.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro.  

Op vrijdagnacht is er bovendien de mogelijkheid om bij Asteria een overnachting te boeken tegen een gereduceerde prijs van 50 euro per kamer(voor twee personen, inclusief ontbijt). Deze aanbieding is op de site te  boeken met de promocode: darts2018 (deze code is alleen geldig op vrijdag 5 en zaterdag 6 januari).

Opgeven via asteriadarts@hotmail.nl onder vermelding van naam, woonplaats, telefoonnummer, of telefonisch via 0478-511466.

Uit de krant