De handballers van Manual strijden om de titel in de tweede klasse. Foto: Ed Verwimp.

Zege handballers en handbalsters Manual

Sport

De handballers van Manual blijven in de race voor het kampioenschap in de tweede klasse. In eigen huis werd zaterdagavond Bouwcenter Centen met ruime cijfers verslagen: 21-9.

Het team uit Wanroij kon de thuisploeg in de beginfase nog volgen, maar na de 2-2 tussenstand schakelde Manual een tandje bij en liep uit naar een 11-5 ruststand. In de tweede helft bouwden de Venrayse handballers de voorsprong verder uit. Doelpunten Manual:  Martijn Schütte (5), Paul Stroy (5), Maarten Lucassen (3), Bennie Beekers (2), Mohammed Jamal Beik (2), Okke Boon (2), Jan Vorstenbos en  Joost Ueberbach.

De handbalsters van Manual bonden  zondagmiddag in de tweede klasse SVVH in Heidebloem aan de zegekar:  18-24. Halverwege het duel leidde de thuisploeg met 14-8. In de tweede helft begonnen de gasten aan een sterke inhaalrace, waarin SVVH nog maar vier doelpunten wist te scoren en Manual de ene na de andere treffer maakte.  Doelpunten Manual: Ankie Billekens (8), Joy Jakobs (6), Jonna Kessels (3), Loes van Dijk (3), Juul Weijs (2) en Maaike Lipman (2).