Logo peelenmaasvenray.nl
De talentvolle dansgroep Flair.
De talentvolle dansgroep Flair.

Flair tweede op NK

  Sport

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen in Oss heeft de afvaardiging van dansvereniging De Peeldancers uit Ysselsteyn prima gepresteerd.

Op zaterdag slaagden drie danseressen in de categorie solo junioren er niet in een podiumplaats te bereiken. Vera van Dijk (393 punten) werd vierde, Floor Hellegers (379) achtste en Meike Franssen (361) tiende. In de categorie minioren garde werd Flair (foto) met 366 punten tweede en mag zich daarmee vicekampioen van Nederland noemen. In de categorie garde junioren vrije klasse werd Divine met 396 punten derde. Solo Anne Konings eindigde in de sportklasse op een dertiende plaats met 431 punten, terwijl garde Connected met 455 punten vierde werd. Vibe sloot het NK in de categorie show modern hoofdklasse af met een derde plaats met 462 punten.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten