Logo peelenmaasvenray.nl
Johan Gommans (Oirlo) won verrassend bij de quads inters. Foto: Maycel de Bruijn.
Johan Gommans (Oirlo) won verrassend bij de quads inters. Foto: Maycel de Bruijn.

Zege Johan Gommans in Geldermalsen

  Sport

Johan Gommans (Oirlo) heeft tijdens motorcrosswedstrijden in Geldermalsen een verrassende zege behaald bij de quads inters.

Gommans behaalde in de eerste manche een derde plaats en wist tot verrassing van velen de tweede manche te winnen.  Romé Huibers uit Oirlo reed in diezelfde klasse naar de derde plaats. In Den Hout won Juup Tax uit Wanssum in de klasse MX 2 junioren. In de jeugdklasse 85cc grote wielen grepen de regionale crossers net naast het podium. De beste prestatie was voor Britt Jans-Beken (Wanssum) met een vierde plaats.

Donderdag in Peel en Maas alle uitslagen.

Foto beneden: Romé Huibers (Oirlo) moest tevreden zijn met een derde plaats. Foto: Maycel de Bruijn.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten