Topsportfonds Venray in oprichting | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Danny Caelen (rechts) in gesprek met Paul Rutten tijdens het Peel en Maas TV Sportgala Venray. Foto: Rikus ten Brücke.
Danny Caelen (rechts) in gesprek met Paul Rutten tijdens het Peel en Maas TV Sportgala Venray. Foto: Rikus ten Brücke.

Topsportfonds Venray in oprichting

  Sport

Krijgt Venray een topsportfonds? Als het aan een denktank onder aanvoering van ondernemer en sportliefhebber Danny Caelen ligt wel. Tijdens het Venrayse sportgala, afgelopen maandagavond in Zaal Zeven van Asteria, lanceerde hij het plan voor het oprichten van een topsportfonds, dat topsporters op onder meer financieel gebied wil gaan helpen.

"Venray heeft zo veel sporttalent", legt Danny Caelen uit. "Het fonds is ervoor om de topsport in Venray te bevorderen, te ondersteunen en te helpen ontwikkelen daar waar mogelijk is. Binnen Venray willen we ons met name richten op het ondersteunen van de individuele topsporter." Sinds zes maanden is een denktank actief bezig met het uitwerken van het plan voor de nieuw op te zetten Stichting Topsport Venray, meldt Caelen. "Na diverse onderlinge afspraken en bezoeken aan Topsport Limburg en sportwethouder Lucien Peeters van de gemeente Venray is definitief de doelstelling uitgesproken om een topsportfonds op te richten. Wij, en met ons de gemeente Venray en meerdere sporters en bedrijven, vinden dat zo'n fonds een toegevoegde waarde is voor de Venrayse topsportcultuur." 

De Stichting Topsportfonds Venray in oprichting is op zoek naar mensen die mee willen denken en mee willen helpen bij het realiseren van dit ambitieuze plan. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met Danny Caelen via e-mail dannycaelen@gmail.com.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie over het initiatief. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten