Noah Muller meest waardevolle speler WK -20 | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Noah Muller uit Venray kwam afgelopen week met Oranje-20 uit op het WK. Foto: Henk Lammen.
Noah Muller uit Venray kwam afgelopen week met Oranje-20 uit op het WK. Foto: Henk Lammen.

Noah Muller meest waardevolle speler WK -20

  Sport

Noah Muller (18) uit Venray kwam afgelopen week op het WK divisie 2A in Tallinn in Estland uit voor het nationaal ijshockeyteam (onder 20 jaar). 

Na nederlagen in fysiek harde wedstrijden tegen Japan (7-2), Lithouwen (5-0) en Roemenië (2-6) waren de medaillekansen voor Oranje verkeken. De laatste wedstrijd tegen Kroatië zou bepalen of Nederland wel of niet zou degraderen. Een voor elk punt strijdend Oranje behaalde tegen de Kroaten vervolgens de noodzakelijke, zwaarbevochten overwinning (2-3). Noah Muller was na de wedstrijd tegen Roemenië al uitgeroepen tot man of the match. Na de laatste wedstrijd van Oranje werd hij bovendien gekozen tot meest waardevolle speler van het toernooi. Een prachtig individueel resultaat, na een wat teleurstellende teamprestatie, want het doel vooraf was het behalen van een medaille. 

Noah Muller, die in Duitsland bij Düsseldorf speelt, is een van de genomineerden voor de titel Sporttalent van de gemeente Venray. Het Venrayse sportgala wordt maandavond in Zaal Zeven gehouden. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten