Pol van Boekel leidt topper Ajax-PSV | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Pol van Boekel leidt topper Ajax-PSV

  Sport

Pol van Boekel leidt zondagmiddag in de Amsterdam ArenA de topper tussen Ajax en PSV. De arbiter uit Vierlingsbeek wordt geassisteerd door Mario Diks en Hessel Steegstra. Jeroen Manschot is vierde official.

Na een uitstekende reeks leed Ajax afgelopen zondag voor het eerst sinds tijden weer een nederlaag in de Eredivisie. FC Twente was met 1-0 te sterk voor de Amsterdammers, die daardoor vlak voor de winterstop tegen een achterstand van drie punten aankijken ten opzichte van koploper Feyenoord. Tegenstander PSV kan in punten wel gelijk komen met de ploeg van Peter Bosz. Afgelopen weekend had de regerend landskampioen genoeg aan een treffer van Siem de Jong om Go Ahead Eagles te verslaan. De Eindhovenaren verzamelden 33 punten in de eerste zestien wedstrijden, drie minder dan Ajax (36) en zes minder dan Feyenoord (39 punten). De topwedstrijd begint om 16.45 uur. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten