Huldiging kampioenen motorcross | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Job (midden) en Wout Smits (links) werden gehuldigd voor de eerste en tweede plaats in het NK quads junioren (MON). Foto: Maycel de Bruijn.
Job (midden) en Wout Smits (links) werden gehuldigd voor de eerste en tweede plaats in het NK quads junioren (MON). Foto: Maycel de Bruijn.

Huldiging kampioenen motorcross

  Sport

Zondag vond in Boekel de jaarlijkse huldiging plaats van de kampioenen van de Motorsport Organisatie Nederland.

Bij de jeugd werden de eerste vijf van elke klasse in het zonnetje gezet. Bij de 85cc lage wielen behaalde Amber Simons (Well) een vierde plaats. Zij eindigde hiermee net voor Nick van Loon (Meerlo). Simons werd tevens uitgeroepen tot meest talentvolle dame van 2016. Hiermee volgt zij Britt Jans-Beken op die deze titel in 2015 kreeg toegewezen. Bij de quads inters werd Romé Huibers (Oirlo) gehuldigd. Huibers beleefde een sterk seizoen en werd onder meer voor het tweede jaar op rij Nederlands kampioen bij de quads inters (MON). Bij de quads junioren waren er plaatsen op het podium gereserveerd voor Job en Wout Smits (Ysselsteyn). Job verdedigde dit seizoen zijn Nederlands kampioenshap (MON) bij de quads junioren met succes. Wout Smits behaalde een tweede plaats in deze klasse.

Foto's onder: huldiging Romé Huibers en Amber Simons. Foto's: Maycel de Bruijn.

.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten