Opnieuw verlies Lake Valley | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Opnieuw verlies Lake Valley

  Sport

In de topklasse D leden de zaalvoetballers van Lake Valley vrijdagavond een thuisnederlaag tegen FSG: 3-5. Door het verlies blijft Lake Valley puntloos laatste.

In de eerste helft kwamen de gasten op een 0-2 voorsprong. Na de pauze kwam de thuisploeg in sporthal De Wetteling uitstekend terug. Door drie treffers van Samir el Ghoul kwam Lake Valley op 3-4. In ondertalsituatie scoorde de thuisploeg zelfs de gelijkmaker. "Helaas zag de scheidsrechter niet dat de bal over de doellijn was en werd de treffer niet goedgekeurd", aldus een teleurgestelde coach Frank Brands. In de slotminuut besliste FSG het duel met een vijfde treffer. Brands: "We hebben opnieuw voldoende kansen gehad op een beter resultaat. Ik zag dat afspraken bij corners goed werden nagekomen, helaas leverde het nog geen treffers op." Op maandag 12 december gaat Lake Valley op bezoek bij subtopper De Keelkampers. Het duel in Nuth begint om 20.15 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten