Annemarie Voorn matchwinnaar | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Annemarie Voorn matchwinnaar

  Sport

De hockeysters van Venray wonnen zondagmiddag in de reserve vierde klasse het uitduel met Nuenen 3: 1-2. Matchwinnaar werd Annermarie Voorn, die twee keer scoorde voor de gasten uit Venray.

De Venrayse ploeg stond halverwege de spannende wedstrijd met 0-1 voor na een mooie tip-in van Annemarie Voorn. In de tweede kwam de thuisploeg op gelijke hoogte, waarna Annemarie Voorn in de laatste minuten het hardwerkende Venray toch nog de terechte winst bezorgde.  

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten