Vier doelpunten Danjelle Creemers | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Vier doelpunten Danjelle Creemers

  Sport

De hockeysters van Venray, uitkomend in de reserve vierde klasse,  wonnen zondag overtuigend van Blerick 3. De gasten uit Venray wezen de thuisploeg met ruime cijfers terug:  1-6.

Venray keek in het begin van de eerste helft tegen een 1-0 achterstand aan, maar wist die score nog voor de rust om te draaien in een 1-2 voorsprong. Na de rust bleven de gasten het betere van het spel hebben en werd de voorsprong uitgebouwd naar een 1-6 zege. Danjelle Creemers was de uitblinkster aan de zijde van Venray met vier doelpunten, waarvan twee uit een strafcorner. De andere doelpunten werden gescoord door Annemarie Voorn en Anne-Mare van der Werf.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten