Logo peelenmaasvenray.nl

Gelijkspel korfbalsters SVOC'01

  Sport

De korfbalsters  van SVOC'01, uitkomend in de overgangsklasse A, deelden  zondag in een spannende wedstrijd de punten met ODIO.

Het duel in Millingen aan de Rijn eindigde in 8-8. De gasten kwamen in de eerste helft met 3-1 achter, maar wisten de stand nog voor de rust om te buigen in een kleine voorsprong: 5-6. In de tweede helft maakte ODIO na tien minuten de gelijkmaker, waarna de twee ploegen om en om bleven scoren.  Doelpunten  SVOC'01: Rian Willems (4), Elien Nabben  (3) en Marloes Cox.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten