De Peelkorf weer op schot | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

De Peelkorf weer op schot

  Sport

De Peelkorf won ook het tweede duel in de hoofdklasse. Uit tegen Corridor waren de Ysselsteynse korfbalsters een maatje te groot: 12-20.

Voor de pauze namen de gasten al een beslissende voorsprong: 7-11. Na de thee speelde De Peelkorf het duel gecontroleerd uit. "In twee duels hebben we al 39 keer gescoord", aldus een trotse trainer Joop Ouderland. "Vandaag hadden voor rust alle acht basisspeelsters minimaal een treffer op hun naam. Dat is onze kracht." Doelpunten De Peelkorf: Linda Verlijsdonk (4x), Eline Claessens, Marly van Asten en Janneke Jenneskens (allen 3x), Rian Litjens, Tina Janssen en Lisa Verlijsdonk (allen 2x) en Rozan Romme.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten