Logo peelenmaasvenray.nl

Sporting ST onderuit tegen GFC'33

  Sport

Sporting ST verloor ook zijn tweede duel in poule 28. Derdeklasser GFC'33 was een maatje te groot voor de vijfdeklasser uit Swolgen/Tienray: 1-4.

De bezoekers namen al in de openingsminuut de leiding: 0-1. In de 21e minuut viel de 0-2. Rik Miltenburg verkleinde nog voor rust de achterstand tot 1-2. Daarna had Sporting pech met twee afstandschoten die net over de kruising verdwenen. Elf minuten voor tijd liep GFC'33 uit naar 1-3. In de slotminuut viel nog de 1-4.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten