Logo peelenmaasvenray.nl

Leunen onderuit in slotfase

  Sport

Het duel tussen Leunen en America leek in poule 26 doelpuntloos te eindigen. Maar in de slotminuten sloeg de vijfdeklasser uit America nog twee keer toe: 0-2.

Vierdeklasser Leunen kampte met veel afwezige spelers. Met invallers uit het tweede elftal en de A-jeugd hielden de oranje-witten nog lange tijd stand. Het duel ging gelijk op maar in 89e minuut sloegen de bezoekers toe: 0-1. In de blessuretijd scoorde America nog de 0-2.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten