Logo peelenmaasvenray.nl

Leunen verliest bij Bavos

  Sport

Het bekerduel tussen de vierdeklassers Bavos en Leunen eindigde in poule 26 in een 3-1 zege voor de Brabantse thuisploeg.

In de 18e minuut schoot Stefan Jacobs raak vanaf de rand van de zestien uit een corner van Mark Hendrix: 0-1. Vlak voor rust viel uit een afstandschot de 1-1. Een kwartier voor tijd ging de scheidsrechter in de fout door een doelpunt toe te kennen, terwijl de bal de lijn niet gepasseerd was: 2-1. Vlak voor tijd liep Bavos uit naar 3-1.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten