Holthees laat het afweten | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Holthees laat het afweten

  Sport

Holthees speelde uit tegen hekkensluiter St. Hubert in de vijfde klasse G zijn slechtste wedstrijd van het seizoen en verloor met 2-1.

In de 19e minuut nam de thuisploeg de leiding: 1-0. Na ruim een halfuur kreeg een speler van St. Hubert de rode kaart. Desondanks viel vlak voor rust de 2-0. Een kwartier voor tijd kreeg ook Roy Jansen rood vanwege natrappen. Kay Wijenberg kopte even later de 2-1 binnen. Verder dan een schot op de lat van Ser van Es kwam Holthees in de slotfase niet.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten