Basketballers in slotfase onderuit | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Basketballers in slotfase onderuit

  Sport

De basketballers van Jumpers'76 verloren zaterdagavond in de eerste klasse in en tegen BV Schijndel: 63-55 (10-18, 12-7, 20-12 en 21-18).

De Venrayse ploeg stond nagenoeg het hele duel op voorsprong, maar moest in de slotfase buigen tijdens de slijtageslag. De gasten traden door blessures met een te smalle selectie aan in Schijndel. Grote boosdoener was de arbitrage. "Dat heb ik op dit niveau nog nooit meegemaakt", aldus coach Bram Claessens. Topscorers van Jumpers'76 waren Justin Gommans (13 punten) en Janis Locmelis (10).

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten