"Paaldansen is sport" | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Lise Wijers start met lessen paaldansen in Venray. Foto Henk Lammen.
Lise Wijers start met lessen paaldansen in Venray. Foto Henk Lammen.

"Paaldansen is sport"

  Sport

Sexy danseressen die aan een paal hangen in een rokerige nachtclub. Een beeld dat zeker veel mannen nog associëren met het begrip paaldansen.

"Niets is minder waar", zegt Lise Wijers uit Venray die in april volgend jaar start met het geven van paaldanslessen in Venray. "Voor de geoefende paaldanser is het absoluut topsport, maar voor veel anderen een prachtige hobby. Paaldansen kun je op ieder niveau doen. Dat is nou net het leuke ervan." Peel en Maas besteedt deze week uitgebreid aandacht aan het paaldansen in Venray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten