Logo peelenmaasvenray.nl

Zorgresidentie Smakt wordt Zorghuis Smakt

  Smakt

Samen Aangenaam Ouder Worden (SAOW) neemt per direct Zorgresidentie Groep over. Dat heeft  het managementteam van SAOW dinsdag bekendgemaakt. 

De Zorgresidentie Groep levert sinds 2013 wonen met zorg en geriatrische revalidatie op de locaties Velp en Smakt. SAOW groeit door deze overname naar twaalf locaties in Nederland. Het voltallige personeel blijft in dienst en voor de bewoners verandert er verder weinig. De grootste verandering is dat beide locaties een nieuwe naam  krijgen en dat de directie wisselt binnen de exploitatie.

De locatie van Zorgresidentie in Velp, dat gevestigd is in een monumentaal kloosterpand, draagt van oorsprong de naam Mariëndaal. Deze naam wordt in ere hersteld. Vanaf 1 juni 2017 wordt de locatie omgedoopt naar Residentie Mariëndaal. Deze locatie wordt onder vlag van Ontzorgd Wonen Nederland ondergebracht binnen de organisatie. Dit is een van de woon-zorgformules die SAOW heeft opgezet. Naast wonen met zorg blijft revalideren in deze residentie mogelijk. Zorgresidentie Smakt is gevestigd in het voormalige St. Jozefklooster. Deze locatie wordt voortgezet onder de naam Zorghuis Smakt en zal worden ondergebracht in de woon-zorgformule Zorghuis Nederland. Ook bij deze locatie gaat het voltallige personeel over en wijzigt er voor de huidige bewoners weinig.
 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten