Logo peelenmaasvenray.nl

Vermist: Herman Philipsen

  Politie

De 76-jarige Herman Philipsen wordt sinds maandag vermist. De man is voor het laatst in Venray gezien,  onder meer bij de rotonde Noordsingel/Raadhuisstraat. 

Vermoedelijk is hij vertrokken op een zwarte elektrische damesfiets van het merk Sparta. De fiets heeft een lage instap, zwart/grijze fietstassen en een zadelhoesje van stof/bont. Vermoedelijk draagt Herman een baseball cap of een boerenpet in een donkere kleur, spijkerbroek en een beige driekwart parkajas. Herman Philipsen heeft een litteken vanaf zijn rechter mondhoek tot aan zijn oor. Hij is kalend en heeft grijze haren aan de zijkant. Mensen die Herman Philipsen nog gezien hebben of meer informatie hebben over deze vermissing kunnen bellen met de politie via telefoon 0800-6070.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten