Afbeelding
Foto: pixabay

Tijdelijke pop-up locatie in Oostrum dicht

Oostrum Brukske Oostrum Venray Wonen en Leven Zorg en Welzijn

Op zondag 30 januari vaccineert de GGD Noord-Limburg voor de laatste keer in de tijdelijke pop-pup locatie aan de De Voorde 40 in Oostrum. De GGD gaat na een fase van grootschalig vaccineren, nu fijnmazig en doelgericht werken, om mensen te informeren en vaccinatie makkelijker te maken.

Voortaan kunnen mensen voor hun coronavaccinatie in nieuwe, tijdelijke pop-up locaties terecht. Naast Oostrum wordt ook de locatie in Weert na zondag gesloten. Voor het testen op corona kunt u bij de locatie in Venray alleen nog op afspraak terecht via coronatest.nl of telefonisch op 0800-1202. De vaccinatielocaties in Roermond en Venlo blijven gewoon open. 

Binnenkort komt er een nieuwe tijdelijke pop-up locatie in het wijkcentrum aan de Kiosk in Brukske. Voor een vaccinatie kunnen de mensen daar op de volgende dagen en tijden terecht: donderdag 3 februari van 11.00 tot 19.00 uur, vrijdag 4 februari van 11.00 tot 19.00 uur en zaterdag 5 februari van 09.00 tot 16.00 uur. Kinderen van 5 tot 11 jaar kunnen voor een vaccinatie terecht tijdens speciale kinderuren bij de locaties Roermond en Venlo. Het prikken van kinderen gaat alleen op afspraak. 

Vanaf 18 januari krijgen ouders (of verzorgers) van kinderen een uitnodigingsbrief van het RIVM met belangrijke informatie over de vaccinatie tegen corona. Ouders kunnen dan de GGD bellen om een afspraak te maken voor hun kind via het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer 0800-7070. Dit kan iedere dag tussen 08.00 en 20.00 uur. Er is voor kinderen geen vrije inloop mogelijk in de vaccinatielocaties van de GGD.

Uit de krant