Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Rikus ten Brucke

Parc De Witte Vennen veilige zwemlocatie

  Oostrum

Parc De Witte Vennen in Oostrum is door Waterschap Limburg aangewezen als een van de 39 officiële zwemlocaties in Limburg.

Het zwemseizoen duurt van 1 mei tot 1 oktober. Bij de 39 zwemlocaties kunnen mensen een frisse duik nemen en veilig zwemmen, zo staat op de website van Waterschap Limburg. Op de informatieborden die bij de locatie staan of via zwemwater.nl staat steeds de actuele stand van zaken per locatie. Parc De Witte Vennen is de enige aangewezen veilige zwemlocatie in de gemeente Venray.  Het waterschap controleert de zwemplekken tussen 1 mei en 1 oktober regelmatig op veiligheid, hygiëne en kwaliteit.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten