Logo peelenmaasvenray.nl

Rotonde weg bij Evenementenhal

  Oostrum

De rotonde op de Deurneseweg bij de Evenementenhal gaat weer verdwijnen. Op piekmomenten loopt het verkeer hier telkens vast.

De rotonde is tevens de afslag naar bedrijventerrein De Blakt. Vooral 's avonds tijdens de spits kan het autoverkeer niet vlot worden afgewikkeld. Bij de renovatie van de Deurneseweg, die op planning staat voor 2018 en 2019, wordt de rotonde verwijderd en komt er een 'slimme' verkeerslichtinstallatie voor in de plaats. "Het hangt ook samen met de toe- en afritten van de A73", zegt wethouder Jan Loonen. "Ook hier komen nieuwe verkeerslichten die met elkaar gekoppeld worden. Het doel is de verkeerscapaciteit te vergroten." Op de toe- en afritten van de snelweg komen ook langere voorsorteervakken en meer opstelruimte.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten