Logo peelenmaasvenray.nl

Verdachte aangehouden voor zedenmisdrijf

  Oostrum

Een 56-jarige man, woonachtig in Venray, is zaterdagavond aangehouden op verdenking van het zedenmisdrijf dat vrijdagavond plaatsvond in Oostrum.

Bij het misdrijf werd een 21-jarige vrouw uit de gemeente Venray gedwongen tot seksuele handelingen en misbruikt. De verdachte zit vast voor verder onderzoek en verhoor. Na het misdrijf startte de politie direct met onderzoek en werd een getuigenoproep gedeeld met het publiek. Dankzij een melding van een alerte getuige trof de politie zaterdagavond een man aan op de Merseloseweg in Venray. Hij voldeed aan het signalement en werd voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De verdachte is vervolgens in verzekering gesteld.

De politie komt altijd nog graag in contact met getuigen die vrijdagavond in Oostrum op of rond de Hulstweg of op de route van het slachtoffer iets hebben gezien dat te maken kan hebben met dit misdrijf. Hebt u informatie? Neem dan contact op via telefoon 0900-8844 of anoniem via telefoon 0800-7000.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten