Logo peelenmaasvenray.nl
De Mgr. Hanssenstraat gaat na de renovatie weer het oude tracé volgen, langs de bomenrij aan de linkerkant. Foto: Henk Willemssen.
De Mgr. Hanssenstraat gaat na de renovatie weer het oude tracé volgen, langs de bomenrij aan de linkerkant. Foto: Henk Willemssen.

Werk Oostrum start in september

  Oostrum

De renovatie van de Mgr. Hanssenstraat begint in september direct na Oostrumse kermis.

Het gedeelte midden in de dorpskern is eind jaren negentig al vernieuwd en wordt nu overgeslagen. De eerste fase is vlak voor Kerstmis afgerond. Begin volgend jaar gaan de werkzaamheden verder tot aan het spoor. Gestart wordt bij de rotonde op de Deurneseweg (N270). De eerste fase loopt tot en met het kruispunt met de Geijsterseweg. Omdat tevens de riolering wordt vernieuwd en verbreed – ook om wateroverlast in het dorp te verminderen – ligt de straat soms dagenlang opengebroken.

Daardoor kunnen de bewoners niet met de auto bij hun huis komen. De weg wordt in stukjes aangepakt. Op 12 juli is er een extra informatieavond over de planning en het regelen van praktische zaken.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie over de renovatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten