Logo peelenmaasvenray.nl

Meisje ontkomt aan belager

  Oostrum

De politie heeft een onderzoek ingesteld nadat een 17-jarige meisje afgelopen maandag is aangesproken door een onbekende man die haar vermoedelijk in een auto wilde duwen.

Het meisje fietste rond 08.00 uur maandag over een zandpad langs het spoor op de Ooster Thienweg in Oostrum toen een man haar de weg vroeg. De man pakte vervolgens het meisje vast en probeerde haar in een auto te duwen. Er ontstond een worsteling en het lukte het meisje om zich los te rukken en vervolgens weg te rennen. De man is vervolgens weggereden.

De politie is op zoek naar de man en naar getuigen die mogelijk iets verdachts hebben gezien. Volgens het slachtoffer gaat het om een blanke man met een normaal postuur. Hij is ongeveer 1.70 meter lang, sprak Nederlands, is tussen de 40 en 50 jaar oud en droeg een grijze trui met capuchon. Hij droeg geen jas en had een bril met donker montuur. De politie heeft de man niet meer aangetroffen en er is een onderzoek opgestart. Het meisje is niet gewond geraakt. Tips kunnen worden doorgegeven via 09008844.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten