Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Rikus ten Brucke

Kermis Oirlo in augustus

  Oirlo

Oirlo | Vanwege de coronapandemie kon de kermis in Oirlo in mei geen doorgang vinden. In overleg met kermisexploitant Willy Sterrenberg van Sterevents en de gemeente Venray is een nieuw kermisweekend gepland van zaterdag 14 tot en met dinsdag 17 augustus.


Twee vaste elementen van de Oirlose kermis, de barbecue en het pannenkoeken eten, gaan niet door. De kermis wordt op zaterdag 14 augustus om 16.00 uur geopend. Van 16.00 tot 17.00 uur bestaat de mogelijkheid om kleurplaten in te leveren bij café d’n Terp. Evenals in voorgaande jaren wordt het verkeer tijdens de kermisdagen zoveel mogelijk om Oirlo heen geleid om de veiligheid op en rondom het kermisterrein te waarborgen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten