Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Rikus ten Brücke

Verkoop obligaties De Linde voortvarend van start

  Oirlo

De verkoop van obligaties voor de renovatie van gemeenschapshuis De Linde in Oirlo is voortvarend van start gegaan. Bij de eerste tussenstand waren al 485 van de 1000 aangeboden obligaties verkocht.

De obligaties kosten honderd euro per stuk. De uitgifte is nog tot en met 31 december dit jaar. De obligaties kunnen doorgegeven worden of als geschenk dienen. De terugbetaling gebeurt tussen 2027 en 2037, ieder jaar tien procent. Om het financiële gat te dichten voor de verbouwing van het dorpshuis in Oirlo, heeft de Stichting Gemeenschapshuis De Linde renteloze obligaties uitgegeven. Er moet een bedrag 196.000 euro in de begroting worden gedicht door acties, sponsoren en de verkoop van obligaties. “Dankzij alle inwoners van Oirlo, verenigingen, vrijwilligers en vele andere betrokkenen hebben we daarmee een groot succes geboekt. Daar zijn wij als stichting en projectteam van De Linde jullie zeer dankbaar voor. Het klinkt afgezaagd maar daaruit putten wij heel veel vertrouwen en motivatie om hiermee verder te gaan. We hebben nog vele obligaties te verkopen na de zomervakantie, evenals andere acties die we hebben aangekondigd en gaan inzetten”, aldus Paul Classens, voorzitter van de projectgroep De Linde (foto).

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten