Oirlo opent Venrays kermisseizoen

  Oirlo

De wegwerkzaamheden aan de noordkant van Oirlo zijn op vrijdag 12 mei net op tijd klaar voor de opening van de dorpskermis. Traditiegetrouw opent Oirlo in mei het Venrayse kermisseizoen.

In de afgelopen twee weken is er gewerkt aan de Oirloseweg. Op de kruising met de Gunhoekweg is een plateau aangelegd en de Gunhoekweg is tot aan het spoor verbreed. De fietsoversteek op de Oirloseweg is verbeterd en verlegd richting Oostrum. WML heeft tevens de waterleiding vervangen. De omleidingsroute die per 1 mei inging wordt vrijdag 12 mei om 17.00 uur weer opgeheven. Direct wordt vanwege de kermis een nieuwe tijdelijke omleidingsroute ingevoerd. Tot aan de kermissluiting dinsdagavond 16 mei om 23.00 uur. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten