Logo peelenmaasvenray.nl
Patrick van der Broeck neemt vrijdag afscheid als gedeputeerde van de provincie Limburg. Foto: Henk Lammen.
Patrick van der Broeck neemt vrijdag afscheid als gedeputeerde van de provincie Limburg. Foto: Henk Lammen.

Afscheidsreceptie Van der Broeck

  Oirlo

Op vrijdag 16 december neemt Patrick van der Broeck afscheid als gedeputeerde van de provincie Limburg.

Hij krijgt in het gouvernement in Maastricht een afscheidsreceptie aangeboden, van 17.00 tot 19.00 uur. Per 1 januari 2017 gaat de Oirlonaar aan de slag als voorzitter (dijkgraaf) van het nieuwe Waterschap Limburg. Daarmee komt na 21 jaar een einde aan zijn politieke loopbaan. De CDA'er begon in 1995 als Statenlid. In 2002 werd hij gemeenteraadslid in Venray. Om vier jaar later te promoveren tot wethouder. In mei 2011 maakte hij de overstap naar het provinciehuis in Maastricht. In het voorjaar van 2015 werd hij voor een nieuwe termijn van vier jaar herkozen als gedeputeerde. Hubert Mackus is zijn opvolger.

Op Peel en Maas TV is vrijdagavond een special over het afscheid van Patrick van der Broeck te zien. Aanvang: 19.00 uur (herhaling elk uur tot en met zaterdag 18.00 uur)

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten