Jette en Senna naar regiofinale voorleeswedstrijd | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Jette Denissen.
Jette Denissen. (Foto: Henk Lammen)

Jette en Senna naar regiofinale voorleeswedstrijd

  Nieuws

Jette Denissen van basisschool De Klimboom uit Venray is dinsdagmorgen de eerste winnaar geworden van de lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. 

Zes winnaars van basisscholen uit de gemeente Venray streden in Schouwburg Venray om een plekje in de regiofinale, op woensdag 19 februari in Nieuw-Bergen. Naast Jette werd er voorgelezen door Lieke Arts (St. Annaschool Blitterswijck), Vera van Dijck (St. Oda Ysselsteyn), Rik Smedts (De Meent Leunen), Tess Janssen (Eigenwijs Oirlo/Castenray) en Wout Cox (De Peddepoel Wanssum). De kandidaten lazen een fragment voor uit een door hen zelf gekozen boek. 

Dinsdagmiddag vond de tweede voorronde plaats, die werd gewonnen door Senna Conejo van De Kruudwis uit Venray. De andere deelnemers waren Julie Vogelsangs (Montessorischool Venray), Eef Vermeulen (De Hommel Venray), Jens Verhaag (Coninxhof Venray), Bram Streefland (Petrus' Banden Venray) en Puk Jacobs (De Bongerd Venray).

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas een verslag. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten