Logo peelenmaasvenray.nl

Samenwerking Match en Power

  Nieuws

In het eerste kwartaal van 2019 start Match voor vrijwilligers met het nieuwe project Power Veerkracht op leeftijd. Power is een project voor, in beginsel, senioren die willen investeren in persoonlijke groei, sociale netwerken en zinvolle activiteiten.

In een workshopreeks verkennen de deelnemers met elkaar keuzes voor de toekomst. Ze bekijken hun huidige situatie en wat ze in de toekomst willen. Daarbij inspireren ze elkaar. In de workshops komen vijf levensdomeinen aan bod: lichaam & geest, sociale contacten, materiële situatie, arbeid & activiteiten en waarden & inspiratie aan bod. Momenteel worden vier medewerkers van Match voor vrijwilligers door Power/Gilde Nederland getraind om de workshops te kunnen begeleiden. Power veerkracht op leeftijd is een landelijk initiatief van Gilde Nederland en draait op dit moment in een aantal andere gemeenten. In de gemeente Venray gaat Match voor vrijwilligers Power uitvoeren en begeleiden. Meer informatie? Neem contact op met Match voor vrijwilligers via telefoon (0478)516995 of via e-mail info@matchvoorvrijwilligers.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten