Logo peelenmaasvenray.nl

Goldmine Tower beste attractie

  Nieuws

Goldmine Tower is uitgeroepen tot beste attractie in de categorie grootvermaak van de Venrayse kermis. Dat werd woensdagmorgen bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse evaluatie van de kermis in de raadzaal van het gemeentehuis. Wethouder Jan Loonen reikte de prijs uit aan exploitant Ad Ordelman (foto).

De kermisprijzen zijn vernoemd naar George Reemer, kermiscoryfee en al jarenlang gast in Venray met het Lunapark. "De Goldmine Tower is een unieke attractie die we waarschijnlijk nooit meer terugzien in Venray. Een echte publiekstrekker", aldus jurylid en Venrayse kermiskenner Harrie Messemaeckers. Tot beste kindervermaak werd dit jaar opnieuw de nostalgische bootjesmolen van Geert Eeringa uitgeroepen. Al jarenlang wordt deze kinderattractie door publiek en jury als beste beoordeeld. Met 79 stemmen van het publiek liet de winnaar alle andere kinderattracties ver achter zich. De jury had meer moeite om de prijs voor de beste verkoopzaak toe te kennen. Na een nek-aan-nekrace ging de beker uiteindelijk naar de suikerspin van Mattea Jagers-Muliedda voor de Belgische wafels. Nieuw was de toekenning van de prijs voor het beste oefeningsspel. Die primeur ging naar de Kamelenrace van J. Jacobs. Met 62 publieksstemmen bleef de Kamelenrace de attracties Mad Mill (48) en Ballenfontein (42) ruim voor. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten